43-годишният актьор от филма Х-Мен Джеймс Макавой се оттегля от актьорството

...
43-годишният актьор от филма Х-Мен Джеймс Макавой се оттегля от актьорството
Коментари Харесай

Актьорът от „Х-Мен“ Джеймс Макавой се оттегля от актьорството

43-годишният артист от филма  " Х-Мен " Джеймс Макавой се отдръпва от актьорството и градежа на кариера, с цел да прекарва повече време със фамилията си, заяви " The Observer ". Решението най-вероятно е предизвикано от скорошното раждане на сина му от Лиза Либерати, твърди изданието. Джеймс към този момент има 12-годишно момче на име Брендън от някогашната си брачна половинка Ан-Мари Дъф. По-рано тази година беше доказано, че артистът се е оженил за Лиза, откакто двамата започнаха връзка през 2018 година

" Влагам много труд и го обичам. Но не желая да пребивавам, с цел да работя ", разсъждава звездата. Макавой признава, че филмовата промишленост е страхотна и му е дала необикновен живот. Все отново артистът си партнира с Анджелина Джоли в " Неуловим " и с Кийра Найтли в " възмездие ".

" Филмовата промишленост или телевизионната промишленост просто те употребяват. Дали да не преставам да се надпреварвам, дали да прогресирам, дали да се пробвам да изкача стълбата, планината, всички тези неща. Или просто не преставам да се любувам на актьорската игра - само че като махна крайници от педала. Не се усещам по този начин, като че ли в никакъв случай повече няма да работя. И не ме е боязън, че ще изгубя инерцията, която евентуално имам, в случай че просто не одобрявам всяка страхотна работа, която ми се падне. Трябва да забавиш малко темпото ", споделя артистът.

Джеймс разяснява, че изпитва боязън да не свърши като героя на Бил Мъри - изморената кино звезда в " Изгубени в превода ", който го демонстрира " отчужден " от брачната половинка и децата.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР